Binance Review 2022: Funksjoner, avgifter, fordeler og ulemper



I denne Binance-gjennomgangen for 2022 tar vi et dypdykk i Binance Exchange. Vi analyserer mangfoldet av funksjoner plattformen har å tilby. I tillegg tar vi en titt på deres sikkerhet, forskrifter, avgifter, støtte, fordeler og ulemper. Binance er en av verdens største kryptovalutabørser, og støtter 350+ tokens og 1400+ handelspar. Så la oss dykke ned i denne Binance-gjennomgangen for å hjelpe deg med å finne ut om Binance er den rette plattformen for deg.

Binance fordeler og ulemper
Fordeler
Lave handelsgebyrer fra 0,1 %
25 % rabatt på handelsgebyr ved bruk av BNB
Bredt utvalg av støttede kryptoer
Binance Academy
Mange funksjoner og produkter
Høyt handelsvolum
FIAT (GBP, USD, EUR)

Ulemper
Minimum handel er $10
Ukjent Registrert Global HQ

Hva er Binance?
Binance, nå en av verdens største kryptobørser, ble grunnlagt i 2017 i Kina av Changpeng Zhao, vanligvis kjent som CZ. CZ pleide å snu hamburgere på en lokal Mcdonald's og jobbe over natten på bensinstasjoner i tenårene.

Zhaos selskap Beije Technology startet deretter Binance ved å skaffe 15 millioner dollar med det første mynttilbudet (ICO) til Binance Coin (BNB). På det tidspunktet var tokenet bare 15 cent, og nådde $690,93 på det høyeste nivået noensinne.

Selv om selskapet startet i Kina, flyttet det sin virksomhet på grunn av Kinas forbud mot ICO-er og sentralisert fiat til fiat-krypto-handel. Det er for øyeblikket vanskelig å finne et hovedkvarter for Binance fordi CZ hevder at det ikke har et hovedkvarter som Bitcoin, som ikke har et kontor.

Til tross for dette er Binance en global kryptobørs som støtter fiat (USD, GBP, EUR etc) til kryptooverføringer, sammen med krypto-til-krypto-børser, og med dusinvis av andre støttede produkter, som sparing og investeringer.


Binance-funksjoner
Binance har et bredt spekter av attraktive funksjoner for komplette nybegynnere til profesjonelle tradere og har raskt blitt en one-stop-shop kryptoplattform. De fortsetter å innovere, og legger til nye funksjoner og produkter for å ligge i forkant av konkurrentene.

La oss ta en titt og se hva Binance har å tilby.

Flere handelsplattformer
Du kan velge mellom totalt fem handelsplattformer basert på din erfaring med kryptohandel. Siden de har noe for enhver smak, er Binance den perfekte plattformen for kryptohandlere på alle nivåer, og for de som er nybegynnere med krypto, som bare ønsker å foreta enkle utvekslinger.

Grunnleggende handelsplattform. Binance er rettet mot nybegynnere i Bitcoin- og kryptoverdenen. Inne på denne handelsplattformen kan du enkelt handle krypto uten å bli viklet inn i noe komplisert. Det er så enkelt som en valutaveksling eller pengeoverføringsplattform, for eksempel PayPal.
Klassisk handelsplattform. Introduserer diagrammer, og gir tradere tilgang til profesjonelle handelsfunksjoner som stoppgrenser, OCO-er, grense- og markedsordrer.
Avansert handelsplattform. Ligner på Classic; imidlertid låser du opp en rekke diagramfunksjoner og dykker dypt inn i kryptoparing og andre avanserte handelsfunksjoner.
Marginer, derivater og futures-handelsplattformer. Binance har et Futures Trading-alternativ med 125x innflytelse på Bitcoin Futures. Du kan også bruke forskjellige grenser for bestillingene dine i Binance Futures-dashbordet. Hvis du er en nybegynner, fraråder vi på det sterkeste futures (eller margin) handel, da disse er kompliserte og kun skal brukes av erfarne tradere.

Binance Smart Pool
Med Binance Smart Pool kan gruvearbeidere tjene en høyere fortjeneste fra gruveaktiviteter. Smart Pool-tjenesten vil automatisk bytte hash-priser for å utvinne forskjellige valutaer med samme algoritme.

De har også en garantert minsteinntekt, som er høyere enn inntekten Full Pay per Share (FPPS). Så hvis du er interessert i gruvedrift, anbefaler vi å sjekke ut deres Smart Pool for høy avkastning.

Binance Tjen (sparing)
Binance Earn fungerer som din kryptosparekonto, med et bredt utvalg av alternativer for å tjene passiv inntekt med kryptobeholdningen din. Det er en hel rekke sparealternativer tilgjengelig avhengig av ønsket risikonivå, løpetid og avkastning.

Trust Wallet
Trust Wallet er den offisielle digitale lommeboken til Binance (selv om du kan bruke/koble andre lommebøker til Binance, er dette den de anbefaler), og var det første oppkjøpet av børsen. Den sikre brukervennlige lommeboken er klarert av over 10 millioner brukere og gjør prosessen med å kjøpe, lagre og tjene krypto enkelt.


Binance Smart Chain
Binance Chain (BC) og Binance Smart Chain er blokkjedeplattformer som ble utviklet av Binance. BC ble designet for å gjøre handel raskere, og overvinne mange av de hastighetsrelaterte problemene til andre børser. Selv om den hadde muligheten til smarte kontrakter, var ikke BC skalerbar.

For å bøte på dette introduserte Binance Binance Smart Chain (BSC). Det ble bygget som et økosystem for å utvikle og kjøre desentraliserte apper (DApps eller dApps) med skalerbarhet og interoperabilitet i tankene, og fungerer sammen med Ethereum Virtual Machine (EVM)-miljøet. BSC regnes nå som et Ethereum-alternativ, som er raskere og med lavere avgifter.

Med BSC bruker du DeFi-apper som PancakeSwap eller BakerySwap for å bytte ut tokens, skaffe likviditet eller gi gård. For å bruke disse DAppene, må du finne en lommebok som støtter Binance Smart Chain-nettverket. Sjekk ut denne guiden for å koble BSC til MetaMask-lommeboken din.

Binance Lite
Gitt populariteten til plattformen, introduserte Binance Binance Lite i februar 2021, som en enklere måte å kjøpe kryptovaluta på. Dette ble designet for de som bare ønsker å kjøpe, bytte og selge krypto så enkelt som mulig.

Lite er en mer forenklet versjon sammenlignet med Binance Pro. Den ble opprettet med sikte på å gjøre kjøp og salg av krypto enklere for nybegynnere. Når brukere laster ned Binance-appen for Android eller iOS, er standarden Lite Mode. Imidlertid, for de med mer erfaring, kan brukere bytte til profesjonell modus som fortsatt har alle Binance-kjernefunksjoner.



Binance Liquid Swap
Binance har laget sin egen sentraliserte versjon av en automatisert markedsmaker (AMM) for å konkurrere med slike som UniSwap. AAM-er ble opprettet for å løse likviditetsproblemer på desentraliserte børser. Binance bestemte at det var på tide å komme inn på dette markedet.

BSwap/Binance Liquid Swap (navnet på deres nye desentraliserte børs) lar brukere token swap og gi likviditet i retur for en årlig prosentvis avkastning, samtidig som de drar nytte av en andel av protokollens handelsgebyrer.

For å finne ut mer sjekk veiledningen vår om hvordan du bruker Binance Liquid Swap.

Binance-støttede kryptovalutaer
Binance støtter innskudd fra tradisjonelle valutaer (eller FIAT) som GBP, EUR, CNY, AUD osv. Du kan sette inn ved hjelp av bankoverføring (mange formater), sammen med kreditt- og debetkort. Alternativt kan du bruke en rekke stablecoins, inkludert slike som Binance USD (BUSD) token, USDC, USDT og DAI.

Når du har gjort et innskudd, kan du kjøpe 350+ tokens med 1400+ handelspar. Med et bredt utvalg av omsettelige tokens, regnes det som en av de beste kryptobørsene for valg av krypto den støtter. Listen over støttede tokens vokser alltid; for å finne ut den siste listen over nye tokens klikk her.

Binance BNB Token
Binance Coin (BNB) var opprinnelig et Ethereum ERC20-token, men er nå den opprinnelige valutaen til Binances egen blokkjede, Binance-kjeden. BNB lar deg motta rabatter på tjenestene på Binance-plattformen. Hvis du bruker BNB-tokenet til å handle, kan du få 25 % rabatt på handelsgebyrene.

Binance USD Stablecoin BUSD
En Stablecoin er en kryptovaluta knyttet til en global fiat-valuta, vanligvis USD. I samarbeid med Paxo lanserte Binance deres dollarstøttede stabile mynt, BUSD, som er knyttet 1:1 til amerikanske dollar. BUSD ble "grønnlistet" av New York State Department of Financial Services i august 2020.

Binance gebyrer
Handelsgebyrer for kryptovaluta kan ofte kutte i fortjenesten din. Med konkurrenter som Coinbase Pro som starter på avgifter på rundt 0,5 %, er gebyrene med Binance betydelig lavere og noen av de laveste i bransjen.

Handelsgebyrer: Binance-handelsgebyrer starter fra 0,1 %. Disse avgiftene kan potensielt reduseres ytterligere, avhengig av handelsvolum og VIP-nivåer. Når du velger å betale handelsgebyrer med BNB, kan du låse opp ytterligere 25 % rabatt. For å finne ut hvilke gebyrer du vil pådra, sørg for å sjekke ut denne siden.

I tillegg kan du ta en titt på guiden vår for hvordan du sparer opptil 45 % på Binance-gebyrer, hvis du bruker koden ASPHMY02 ved registrering, sparer du 20 % av handelsgebyrer hele livet.
Innskuddsgebyrer: Binance har ingen innskuddsgebyrer med mindre du setter inn via et kredittkort eller en annen mekanisme der behandlingsparten belaster gebyret og ikke Binance.
Uttaksgebyrer: Ved uttak vil du bli belastet en fast avgift, som vil variere avhengig av kryptovalutaen du ønsker å ta ut. For å sjekke uttakskostnadene deres, gå over til Binance Innskudd og Uttaksgebyrer.

Profftips: Når du trekker deg kan du få mer enn ett nettverk, ikke velg de billigste alternativene. Sørg for at du velger et nettverk som støtter lommeboken eller børsen du trekker deg til.

Sikkerhet
Når noen kjøper krypto for første gang, er deres andre tanke sikkerhet. Om en børs er sikker er det første du bør vurdere når du velger en børs, uansett hvor populær den er. Som du vil stole på dine eiendeler og din personlige informasjon med en finansiell plattform.

Flertallet av midlene på Binance lagres offline, i det som kalles kjølelager, og din personlige økonomiske informasjon er kryptert. De har et dedikert internt fond kalt Secure Asset Fund for Users (SAFU).

Børsledelsen lagrer 10 % av alle handelsgebyrer i dette forsikringsfondet for å håndtere eventuelle cyberbrudd. Så selv om Binance blir hacket, "bør du ikke" tape pengene dine fordi de burde refundere deg fra egen lomme.

Er Binance trygt?
Er Binance trygt?
Når det gjelder Binance-sikkerhet, må brukerne ta et visst ansvar for å sørge for at de bruker sikkerhetsfunksjonene som er tilgjengelige. Vi anbefaler at du starter med 2FA (Google Authenticator eller YubiKey), aktiverer varsler for å sikre kontoen din mot mistenkelig aktivitet, og bruker multisignaturer og terskelsignaturordninger (TSS) for offline lommebøker.

Profftips: Det anbefales ikke å beholde eiendelene dine på noen kryptobørs, prøv å sikre kryptoen din offline i en maskinvarelommebok som Ledger Nano X, Nano S eller Trezor Model T

Binance Hack
Binance ble hacket i mai 2019, og rundt 7000 Bitcoin ($40 millioner) ble stjålet fra en av børsens hot wallets. De refunderte brukerens lommebøker i sin helhet og sørget for at ikke en eneste krone av brukermidler gikk tapt.

Ledger Nano Banner
Binance Support
Når ting går galt, vil du ha en utveksling som er der for brukerne. Dessverre er kryptobørser kjent for å ha dårlig støtte. Så hvordan sammenligner Binance når det kommer til kundestøtte? Det er tre måter du kan kontakte Binance kundestøtte på; du kan enten kontakte chat, sende inn en billett på nettsiden eller ved å sende en tweet eller sjekke ut deres vanlige spørsmål.

Deres omfattende chat-funksjon gir svar på de vanligste spørsmålene, men hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du skrive problemet ditt i chatten, og en kunderepresentant vil svare. Forhåpentligvis umiddelbart, og hvis ikke, innen 24 timer. Du kan også få hjelp fra Twitter-kontoen deres ved å tweete spørsmålene dine til @BinanceHelpDesk.

På Trustpilot har Binance.com en rangering på 2/5 av 3000 anmeldelser, noe som er et tegn på bekymring. Når det er sagt, har Trustpilot generelt sett forferdelige anmeldelser for de fleste kryptovalutabørsene.

Binance-regulering
Binance har dukket opp som en betydelig finansinstitusjon globalt, og nå er statlige institusjoner stadig mer på vakt mot størrelsen, omfanget og innflytelsen på det finansielle systemet. Ulike pengemyndigheter over hele verden har sett nærmere på hvordan det fungerer, og om kundemidler er sikre på Binance.

Binance UK Regulation: Som noen som bruker Binance i Storbritannia, har vi hatt mange overskrifter i forhold til at Binance og krypto er begrenset eller forbudt. Heldigvis har dette ennå ikke skjedd. Men det er sannsynlig med kryptovekst og -adopsjon, britiske myndigheter vil fortsette å granske og se etter å legge til ytterligere reguleringer til industrien.
I juni 2021 i Storbritannia sa Financial Conduct Authority (FCA) at "Binance hadde komplekse og høyrisiko finansielle produkter som utgjorde en betydelig risiko for forbrukere", som publisert i Financial Times.
Binance USA-regulering: I USA i september 2021 ble Binance under ild fra Commodity Futures Trading Commission (CFTC) for innsidehandel og manipulering av markedet. Selv Binance.US er ikke tilgjengelig over hele landet, med flere stater - New York, Texas, Hawaii, Louisiana, Vermont og Connecticut - som hindrer brukere i å få tilgang til den.
Binance-regulering Thailand og Malaysia: Binance møtte også regulatoriske problemer fra Thailand i juli 2021 og Malaysia i august 2021, hvor de ble beordret til å stoppe virksomheten.
Binance Exchange Regulation
Binance-registrering
Siden det er en sentralisert og regulert kryptovalutautveksling, må Binance-brukere gå gjennom KYC også kjent som "Kjen din kunde". Dette inkluderer vanligvis å oppgi informasjon som kan brukes til å bekrefte identiteten din, som et gyldig ID-kort, strømregninger med husadresse, personnummer osv.

For å registrere deg for en konto hos Binance, vil du først bli bedt om å bekrefte ditt bostedsland og deretter angi en e-postadresse og et sterkt passord. Utvekslinger har tidligere vært kjent for å være hacket, og det er alltid hackere der ute som phishing for informasjonen din.

Til å begynne med trenger du bare å oppgi grunnleggende informasjon som e-post og telefonnumre og bekrefte dem. For å bruke alle tjenestene på plattformen må du imidlertid oppgi en fotografisk ID, selfie og adressebevis.

Under registreringsprosessen vil du også kunne inkludere en henvisningskode, som du kan angi for å få registreringsbonuser og rabatter fra handelsgebyrene dine.

Binance alternativer
Finnes det alternativer til Binance på markedet? Ja, selvfølgelig. Det er hundrevis, om ikke tusenvis av børser, som Crypto.com og mange andre. Alt avhenger av hva du foretrekker å bruke, om du foretrekker sentralisert (som Binance), eller desentralisert (en DEX), avgifter, sikkerhet og hvor du er i verden, siden ikke alle utvekslinger er velkomne i alle land.

Bedømmelse: Bør du bruke Binance?
Vi har brukt Binance siden 2017, og siden da har vi personlig brukt de fleste av produktene deres. Dens utvalg av funksjoner henvender seg til ulike trader-publikum, og dets rock-lave handelsgebyrer er vanskelige å slå. Alt i alt skårer Binance ekstremt høyt på pålitelighet, sikkerhet, kostnad og kundeservice, og det er svært få bedre alternativer hvis du er ute etter en kryptovalutabørs.

Binance er som New York Stock Exchange for kryptovalutaer, og av den grunn vil myndighetene følge med på hva de gjør og hvordan de oppfører seg. Forutsatt at utvekslingen er lovlig å bruke i ditt land, er det vel verdt å vurdere.







Kommentarer

Populære innlegg